Meer resultaten voor vergaderen

vergaderen
Vergaderen Hotel Lion D'Or' Haarlem.
Vergaderen in hartje Haarlem. Centraler vergaderen dan in Hotel Lion dOr kan bijna niet. Het hotel ligt pal aan het Haarlemse stationsplein en dat betekent hartje stad. Niet met de trein, maar met de auto? Ook dat gaat volledig zonder zorgen dankzij de ruime parkeergarage tegenover het hotel.
utrecht
Vergaderen Derlon Hotel Maastricht.
Verborgen onder het huidige straatniveau van Maastricht met authentieke Romeinse opgravingen. Voormalige stadsschouwburg van Maastricht met diverse unieke sfeervolle zalen. Van vergadering tot productpresentatie tot diner, tot feestlocatie in de prachtige Augustijnenkerk. Beschikbaar op aanvraag. Inclusief alle middelen al vanaf 500, per dag.
rijschool raamsdonksveer
Vergaderen Landgoed Oranjewoud.
Balkonkamer in combinatie met de tuinkamer. Het landgoed beschikt over diverse ruimten waar u in alle rust kunt vergaderen en tot creatieve ideeën kunt komen. De sfeervolle ruimten in het klassieke historische pand zijn zo ingericht dat ze voldoen aan de hedendaagse wensen.
vergaderen amsterdam
Vergaderen Ruimtes arrangementen Drostes.
Vasse 2 personen. Drostes Hotel Drostes Twente Vergaderen. Eigenzinnig vergaderen bij Droste's. We beschikken over een drietal bijzondere vergaderruimtes in Droste's' herberg. De vergaderruimtes kenmerken zich door de aanwezigheid van veel daglicht, luchtig meubilair en professionele presentatiemogelijkheden. Vergaderen in Twente?
rijschool raamsdonksveer
Vergaderen op een van de HNK locaties door heel Nederland.
Kantoor op maat. Vergaderen: alleen betalen voor wat je nodig hebt. Helemaal vrij om je vergadering in te richten zoals jij dat wilt, dat kan bij HNK. We hebben geen vastgelegd keuzemenu maar wel alle faciliteiten die je maar kan bedenken.
cursus effectief communiceren
Vergaderen: vind een geschikte vergaderlocatie Regardz.nl.
Zo kan vergaderen in een nieuwe omgeving enorm veel inspiratie geven, worden alle benodigdheden geregeld, wordt u nooit gestoord en kunt u genieten van de bijzondere omgeving. Daarnaast wordt een vergadering op de eigen locatie vaak heel anders ervaren dan een vergadering buiten de deur.
rijschool raamsdonksveer
Vergaderen/workshops HEMbrugterrein.COM.
In de state of the art meeting area 8 ruimtes van Taets Art and Event Park is plaats voor 10 tot 80 personen. Deze worden naast congreslocatie vaak gebruikt als break out rooms. Bent u opzoek naar een authentieke ruimte?
taxi raamsdonksveer
Coöperatief Vergaderen.
De uitgave Coöperatief Vergaderen is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat de uitgave Coöperatief Vergaderen gedeeltelijk aansluit bij één of meerdere professionaliseringsthemas en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling via informeel leren.
taxi raamsdonksveer
Vergaderen in vergaderruimte te Nieuwegein Down Under.
De zaalhuur van de Brisbane zaal bedraagt 15500, per dagdeel incl. Vergaderen combineren met teambuilding bij Down Under. Na een intensieve vergadering kan je de dag actief afsluiten bij Down Under. Wij bieden verschillende arrangementen aan voor ontspanning en teambuilding.
computer raamsdonksveer
Vergaderen Kasteel Coevorden.
H Design Hotel Kasteel Coevorden biedt legio opties voor vergaderen in stijl. Variërend van een intieme vergadering met maximaal 12 personen in de Blauwe Torenkamer, een bedrijfspresentatie in de grote klassieke Riddersael of workshops in een van de bovenzalen met authentieke balkenplafonds.
rijschool raamsdonksveer

Contacteer ons