Zoeken naar vergaderarrangement

vergaderarrangement
vergaderlocatie friesland
Midden in het Friese Nationale Park de Alde Feanen direct aan het meer staat een unieke vergaderlocatie. Vergaderlocatie Friesland aan het water. Vergaderlocatie Friesland vergaderen tussen de grassprieten uitkijkend over het water. Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering brainstormsessie workshop teamtraining of presentatie. s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes voor 25 personen die uit te breiden zijn tot 40 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland.
Vergaderarrangementen Holiday Inn Leiden.
body kussen
Vergaderarrangement incl. overnachting in Zuid-Limburg.
Vergaderarrangementen vergaderen en lunchen in Eys. Koffie thee spa blauw/rood 2 uur onbeperkt. Gebruik van internet en beamer. Vanaf 10 personen 1050 p.p. Koffie thee spa blauw/rood 3 uur onbeperkt. Gebruik van internet en beamer. Vanaf 10 personen 1450 p.p. Koffie thee spa blauw/rood 3 uur onbeperkt. Gebruik van internet en beamer. Lunch assortiment luxe belegde broodjes. melk en jus dorange inclusief. Vanaf 10 personen 1850 p.p. Koffie thee spa blauw/rood. 3 uur onbeperkt gebruik van internet en beamer. Lunch assortiment luxe belegde broodjes.
split unit airco
VERGADERARRANGEMENTEN.
Om u een indruk te geven van onze mogelijkheden hebben wij een aantal vergaderarrangementen samengesteld. Uiteraard stellen wij met plezier vergaderarrangementen op maat samen. Neem dan contact met ons op. 4 uurs vergaderarrangement 1500 per persoon. 1 dagdeel gebruik van een voor uw gezelschap geschikte zaal 09.00 13.00 of 13.00 17.00 uur. Onbeperkt koffie en thee tijdens de vergadering. Onbeperkt platwater tijdens de v ergade ring. Mintjes en fruit in de zaal. Een Friese delicatesse op een voor u gewenst tijdstip. Gebruik van schrijfgerei en papier. Gebruik Flip-over beamer en scherm. Boekbaar vanaf 10 personen. 1 DAGDEEL VERGADEREN INCL. UITGEBREIDE LUNCH 2900 per persoon. Friese koffietafel met melk karnemelk en jus d'orange. Boekbaar vanaf 10 personen. 8-uurs vergaderarrangement 3900 per persoon.
long term parking schiphol
Vergaderarrangementen Eenhoorn Amersfoort.
Neemt u dan contact met ons op welkom@eenhoornamersfoort.nl of belt u met 033 467 37 30. We denken graag met u mee. Boek uw vergaderarrangement op Regardz.nl. Bekijk hier onze vergaderarrangementen. Kort bijeenkomen met een maximaal rendement. Prijs per persoon vanaf 2250. Deze prijs is geldig vanaf 8 betalende deelnemers. Vergaderen in de ochtend middag of avond? Prijs per persoon vanaf 3250. Deze prijs is geldig vanaf 8 betalende deelnemers. 4-uurs vergaderarrangement met lunch. Voor een paar uurtjes een zaal nodig en wilt u gebruik maken van een lunch? Prijs per persoon vanaf 4750. Deze prijs is geldig vanaf 8 betalende deelnemers. Wij verzorgen u graag de gehele dag.
dta recovery
Vergaderarrangementen in omgeving Utrecht Landgoed ISVW.
Dat maakt vergaderen nabij Amersfoort extra comfortabel. Wilt u uw vergaderarrangement uitbreiden met een stukje ontspanning? In samenwerking met Treeker Treks op fietsgebied kunnen we u allerlei arrangementen bieden. Een 8 uurs-vergaderarrangement vanaf 5525 per persoon. Onbeperkt koffie en thee in de zaal en tijdens uw pauzes. Sweet-break geserveerd in de lounge tussen 10.00 en 11.00 uur. Lunch in buffetvorm bestaande uit diverse broodsoorten luxe kaas-vlees en vissoorten een warm gerecht salades fruit en diverse dranken. Flip-over schrijfblok met pen en een conference-box in de zaal.
portaalkraan
kloosterhotel ZIN vergaderarrangementen vergaderarrangement in omgeving Den Bosch Tilburg Eindhoven Brabant kloosterhotel ZIN.
Kloosterhotel ZIN biedt u diverse vergaderarrangementen van een meerdaagsvergaderarrangement tot een 4-uurs vergaderarrangement. Al vanaf 2 personen kunt u bij ons terecht voor een vergadering in een geschikte ruimte. U kunt uw vergadering naar wens aanvullen met een van de extra activiteiten zoals een rondleiding of een labyrint workshop. Hier onder vindt u een voorbeeld van een standaard arrangement meer vergaderarrangementen vindt u bij arrangementen. 8-uurs vergaderarrangement à 45 p.p. Zaalhuur van de plenaire zaal van 0830-1700 uur. Ontvangst met koffie thee en koekjes. Onbeperkt gebruik van koffie en thee geserveerd in de zaal.
paintball
Zaal huren vergaderen Van der Valk Hotel Restaurant Hilversum De Witte Bergen A1.
Huur een zaal voor uw vergadering bij Van der Valk Hotel De Witte Bergen aan de A1 tussen Hilversum en Laren.Lees meer over onze 23 multifunctionele zalen voor uw vergadering congres of seminar.
escort-girl-bordeaux-karenn33
Vergaderarrangementen 12 24 of 32 uurs Hotel PTC.
Vergaderarrangementen 12 24 of 32 uurs. 12 uurs Vergaderarrangement à 5750 p.p. zaalhuur plenaire vergaderzaal 08.00 tot 23.00 uur grootte naar rato van het aantal personen. blocnote pen en naamkaart. onbeperkt koffie en thee. water in de zaal. een driegangendiner inclusief één consumptie vanaf 15 personen in buffetvorm. 24 uurs Vergaderarrangement vanaf 13000 p.p. zaalhuur plenaire vergaderzaal 08.00 tot 23.00 uur grootte naar rato van het aantal personen. blocnote pen en naamkaart. onbeperkt koffie en thee. water in de zaal.
SEO Page Optimizer Belgique
Zakelijk Vergaderen Stayokay.
Ontdek de inspirerende locaties met uitstekende vergaderfaciliteiten! Naast losse zaalhuur kun je bij Stayokay hostels ook diverse vergaderarrangementen boeken. Met een arrangement heb je de belangrijkste faciliteiten in één pakket. Een arrangement is te boeken vanaf 11 personen. Er zijn arrangementen voor een dagdeel maar er zijn ook meerdaagse arrangementen beschikbaar. De vergaderarrangement zijn te combineren met groeps en teambuildingactiviteiten. 24 en 36-uurs vergaderarrangementen in combinatie met een overnaching zijn uiteraard ook mogelijk. Neem voor informatie contact op met het hostel naar keuze.
makelaars nijmegen
Vergaderarrangement 1479 Mariënhof Amersfoort.
Vergaderarrangement 1479 staat voor het jaartal dat de Celzusteren van Sint Ursela begonnen met de bouw van een klein klooster nu de Mariënhof. Vergaderarrangement 1479 4 uur ochtend. Amersfoorts kraanwater met een twist. Amersfoorts kraanwater met een twist. Vanaf 2800 per persoon.
gravure sur verre

Contacteer ons