Meer resultaten voor feestzaal

feestzaal
zaalverhuur almere
locatie verhuur
Feestzaal Rossem Voor familiale sociale en culturele activiteiten.
Reserveren prijzen en mogelijkheden. Wat te doen in de buurt. Een feestzaal een parochiezaal een plek waar de Rossemse gemeenschap samenkomt. Maar ook een plaats waar families en vrienden van binnen en buiten Rossem kunnen afspreken om samen iets te vieren te rouwen te eten te vergaderen of cultuur te beleven. De zaal was oorspronkelijk een schooltje en is een twintigtal jaar geleden omgebouwd tot een ruime parochiezaal. In 2016 is alles opgefrist en deels gerenoveerd waardoor er vooraan een gezellige caféruimte ontstond en de zeer ruime zaal en goed uitgeruste keuken nog meer tot hun recht komen.
was droogcombinatie
Home.
Kom gerust eens langs of neem contact met ons op als u vragen heeft. Franc en Yvonne Kleijngeld. Wij beschikken over twee feestzalen de benedenzaal feestzaal biedt plaats aan maximaal 200 personen. In de bovenzaal hooizolder verzorgen we u feest voor maximaal 80 personen. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Welkom op onze site. Heeft u een feest te viereneen ander samenzijn of zoekt u trainings of vergaderruimte dan kunnen we zeker iets voor u betekenen op onze lokatie. Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden en doen ons uiterste best om dit op maat samen te stellen en te verzorgen. Franc en Yvonne Kleijngeld.
Feestzaal Partycentrum Floor Lunteren.
Ieder mens is verschillend dus ook ieder feest is anders. Partycentrum Floor beschikt over een grote feestzaal zeer geschikt wanneer u een receptie bruiloft brunch jubileum personeelsavond of een andere feestelijk evenement wilt organiseren. De aanwezigheid van een ruim podium maakt deze locatie uitermate geschikt voor live muziek en toneel. De zaal biedt ruimte aan ongeveer 220 personen. De keuken bij onze feestzaal. De keuken van partycentrum Floor verzorgd de snacks of een buffet naar keuze. Onze norm is eenvoudig we willen alleen het beste.
Zaal huren in dordrecht Zaalhuren.net.
Zaal huren in Dordrecht. Een overzicht van alle zalen in Dordrecht. Zaal huren in Dordrecht. Een zaal huren in Dordrecht voor een feest receptie vergadering of bruiloft?
Feestzaal huren Brasserie Zuiderzoet.
Vier het in Zuiderzoet! Omringd door het water van het Eemmeer een boulevard en de luxe boten van jachthaven Marina De Eemhof worden uw gasten onthaald in een setting die ze nog nergens anders hebben meegemaakt. Bedrijfsfeest bruiloft verjaardagspartij jubilea en evenementen wat er ook gevierd of georganiseerd moet worden het kan in onze riante zaalruimte. De zaal is gloednieuw en voorzien van alle moderne faciliteiten. Voor feesten heeft de Zuiderzoetzaal een maximum capaciteit van 200 personen.
Feestzaal Familie Pretpark De Waarbeek.
Wie sfeervol de avond door wil komen kan bij de Waarbeek in Hengelo een zaal huren. Onze feestzaal zit naast het Familie pretpark en is volledig ingericht voor een gezellige borrel of feest. De zaal kan tot in de puntjes eigen worden gemaakt voor een knallende party. Een zaal huren aan de Twekkelerweg betekend feest tot in de late uurtjes. De zaal kan volledig ingericht worden in jullie eigen stijl. Eigen entree en toiletten. Eigen muziekkeuze via onze muziekcomputer of optioneel met professionele dj-set.
VVV Zuid-Holland Zuid.
Feestzaal Utrecht DeFabrique Evenementenlocatie.
31 030 240 40 30. Direct telefonisch contact 31 030 240 40 30. Bedrijfsfeest op een unieke locatie? Feestzaal in Utrecht bij DeFabrique. Of het nu een jubileum is het jaarlijkse kerstfeest of de introductie van een nieuwe koers bij DeFabrique vind je een feestzaal die bij jouw feest past. Ruimte voor mogelijkheden DeFabrique is een van de grootste evenementen en activiteitenlocaties van Nederland en gevestigd in een oude mengvoederfabriek aan de rand van Utrecht. Met 20 verschillende industriële ruimtes is onze locatie zeer geschikt voor een bedrijfsfeest tot 3500 gasten. Creatieve catering Onze chefkoks laten zich graag inspireren door onze industriële locatie en bedenken hapjes drankjes en presentatiemiddelen die aansluiten bij onze ruimtes.
Locaties Feestzalen in Dordrecht Trouwshop.com.
Trouwspecialisten voor locaties feestzalen in Dordrecht
Abel Feestzaal Rotterdam Abel.
grand café restaurant heeft een feestzaal voor elke gelegenheid nabij Rotterdam. Wij hebben verschillende zalen en kunnen gezelschappen ontvangen tot 400 personen. Of u nu een feestzaal in de buurt van Rotterdam zoekt voor een receptie bruiloftsfeest of bedrijfsfeest Abel kan u van dienst zijn. De ligging van ons complex voor een feestzaal vindt u op een steenworp afstand van Rotterdam op een mooie locatie met de mogelijkheid de feestzaal te combineren met ons terras zodat u en uw gasten bij mooi weer buiten kunnen vertoeven.

Contacteer ons