Zoeken naar feestzaal

feestzaal
zaalverhuur almere
locatie verhuur
feestlocatie haarlem
De Feestzaal Pekelahof.
Geopend 10.30 23.00 uur Keuken 11.30 21.00 uur. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! In onze grote zaal hebben wij plaats voor 200 feestgangers. U kunt onze grote zaal gebruiken voor. Koude en warme buffetten. Onze grote zaal beschikt over een eigen geluidsinstallatie en een eigen bar. Deze zaal is bij uitstek geschikt voor bruiloften. Vele bruidsparen gingen u voor! Door onze ruime parkeergelegenheid hebben uw gasten altijd de ruimte om hun autos te parkeren. Wilt u gebruik maken van onze grote zaal?
cooperatie
Feestzaal Thoes.
Oost West Thoes best. Feestzaal Thoes is uitermate geschikt voor het houden van feesten en partijen. Of u nu voor 30 personen of voor 100 personen iets wilt organiseren met of zonder personeel met of zonder buffet of misschien wel een walking dinner. Voor iedere gelegenheid kunnen wij een geslaagde avond organiseren. Er wordt geen zaalhuur gevraagd en staat er geen personeel achter de bar. Personeel kunt u eventueel zelf verzorgen maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u regelen. Feestje of gezellig samen zijn? Bel ons op 31 773073233 of stuur een mail naar info@feestzaalthoes.nl.
infrarood verwarming prijzen
Feestzaal De Griethse Poort Zevenaar.
Solex scooter en fiets. Een geslaagd feest is wat iedereen wil. Daarbij speelt de locatie een belangrijke rol. Gasten voelen zich snel thuis als er een gezellige drukte heerst. Als een zaal leeg lijkt komt een feest maar moeizaam op gang. Op een feest bij De Griethse Poort voelt iedereen zich thuis en is het altijd gezellig. De feestzaal waar bijna 300 mensen een prachtig feest kunnen vieren kan zonder veel moeite omgevormd worden tot een kleinere en knussere ruimte. Precies afgestemd op het aantal bezoekers en de invulling van het feest.
lenen berekenen
Feestzaal in Amsterdam Café-Restaurant Dauphine.
Genieten van de prachtige kosmopolitische ambiance. Perfect voor een eigentijds feestje tot wel 175 personen. Feestzaal huren in Amsterdam. Bij Cafe Restaurant Dauphine beschikken we over twee prachtige feestzalen waarin u terecht kunt voor allerhande feesten en partijen. Van een intiem verjaardagsfeest tot een knallend feest compleet met DJ of livemuziek. En natuurlijk betekent een zaal huren bij Cafe Restaurant Dauphine genieten van de prachtige kosmopolitische ambiance in de mooiste feestzaal van Amsterdam! Wat Cafe Restaurant Dauphine echt apart zet is de aankleding en de sfeer.
tableaux contemporains
Zaal huren in Amsterdam Zaalhuren.net.
Zaal huren in Amsterdam. Een overzicht van alle zalen in Amsterdam. Zaal huren in Amsterdam.
voyance gratuite amour
Zaalverhuur Amsterdam de site voor Zaalhuur in Amsterdam.
Op deze website vindt u alles over zaalverhuur in Amsterdam de grootste database op het gebied van zaalverhuur in Amsterdam. Van vergaderzaaltjes tot grote feestzalen u vindt het allemaal op zaalverhuur-amsterdam.nl.
Agence Referencement
Home Feestzaal De Waeg.
Bij de Waeg kunt u in besloten sfeer terecht met uw gezelschap. Alles is af te stemmen op uw wensen dat staat voorop. Naast de functie van feestzaal is onze locatie ook uitermate geschikt om te vergaderen met uw gezelschap. De zaal is aan te passen in grootte. Iets te vieren met uw bedrijf of collega's? Voor een geslaagd Lees meer. Van een bedrijfsrecepties tot jubilea en van een afscheid tot een Lees meer. De Waeg is een geschikte locatie voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Bij ons is er de mogelijkheid om op een passende wijze Lees meer.
agence web marketing
Feestzaal en zaalhuur bedrijven Familie Pretpark De Waarbeek.
Op zoek naar een unieke locatie om een feest te organiseren? beschikbaar voor familiefeest bedrijfsfeest of andere partij. Familliepretpark de Waarbeek is al tientallen jaren een begrip in de hele regio en heeft naast het pretpark een horeca gelegenheid met zaal huur mogelijkheden. Onze feestzaal zit direct naast het Familie pretpark en is volledig ingericht voor een gezellige borrel of feest. De zaal kan tot in de puntjes eigen worden gemaakt voor een knallende party. Een zaal huren aan de Twekkelerweg betekend feest tot in de late uurtjes.
chalet en bois
Feestzaal Rotterdam Abel Restaurant. Logo Tasman. Logo Abel Activiteiten. Logo Abel Klimbos.
De Abel Activiteiten worden georganiseerd vanuit Abel Restaurant Abel klimbos is een klimbos voor jong en oud! grand café restaurant heeft een feestzaal voor elke gelegenheid nabij Rotterdam. Wij hebben verschillende zalen en kunnen gezelschappen ontvangen tot 400 personen. Of u nu een feestzaal in de buurt van Rotterdam zoekt voor een receptie bruiloftsfeest of bedrijfsfeest Abel kan u van dienst zijn. De ligging van ons complex voor een feestzaal vindt u op een steenworp afstand van Rotterdam op een mooie locatie met de mogelijkheid de feestzaal te combineren met ons terras zodat u en uw gasten bij mooi weer buiten kunnen vertoeven.
parapluie personnalisé
De sfeervolle feestzalen van Zalencentrum Wielens.
En zo maken wij uw feest heel persoonlijk! Tip Ons zalencentrum is zeer goed toegankelijk voor mindervaliden of mensen in een rolstoel! Vraag direct een offerte aan. De grote feestzaal is recent geheel gerenoveerd. De feestzaal is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloft jubileum of personeelsfeest. In de zaal is een groot podium voor de band of DJ maar ook ideaal voor toneelvoorstellingen zanguitvoeringen en andere optredens. Onze feestzaal is door middel van een paneelwand in 2 gedeelten te splitsen. Op deze manier is de ruimte ook geschikt voor kleinere gezelschappen. Aan de zaal grenst een eigen terras en de tuin. Ook deze kunnen bij uw feest betrokken worden! We plaatsen hier bijvoorbeeld een feesttent om de capaciteit van de zaal uit te bouwen.
druckerei köln

Contacteer ons